Courgette-kokossoep

Wil jij snel, gemakkelijk en voedzaam eten? En dan ook nog echt genieten? Dan moet je dit recept echt even proberen! De soep is heerlijk vullend, dus geen brood nodig. Prima gerecht als je wil afvallen, of gewoon met liefde voor jezelf wil zorgen. Enjoy!

Read More
Is geluk een trend?

Geluk is booming. Steeds meer vragen we ons af wat ons nu echt gelukkig maakt. En welke bijdrage we willen leveren aan het groter geheel. Maar is geluk een trend? En zo ja, waarom is geluk een onderwerp dat zoveel wordt besproken? Een terugblik in de cultuur en wetenschap van geluk.

Read More
Het veranderen van mijn gewoonte!

Ken je dat, dat je je voorneemt gezonder te gaan leven? Minder snoepen, meer sporten? En keer op keer wint je mind het van je drive? Al vaker nam ik me voor om een maand niet te drinken, maar door mijn sterke argumenten, haakte ik keer op keer af. Dit jaar ging ik ervoor! Een maand geen alcohol! En nee, ik ben niet zwanger! Benieuwd naar mijn struggles? Resultaten? En overwinningen? Lees mijn blog.

Read More
Doelen voor het nieuwe jaar. Dit jaar deed ik het anders.

Een nieuw jaar, een nieuw begin, maar sta jij stil bij wat je hebt bereikt? Waar je trots op bent? En wat je het afgelopen hebt geleerd? We gaan zo snel door met het stellen van nieuwe doelen, terwijl het zo waardevol en bijzonder is om stil te staan bij dat wat jij hebt bereikt! Vier je succes, faal, leer, groei en laat los. Op naar een prachtig nieuw jaar!

Read More
Bizar! Dit is wat twee weken geen koffie met mij deed.

In twee weken had ik door Yoga mijn patroon: iedere dag koffie doorbroken. Bizar, wat de effecten waren: meer rust en energie, doorbreken van patronen, meer bewust zijn. Het effect van koffie na deze twee weken: hartkloppingen, onrustig en opgejaagd gevoel en emotionele uitbarstingen. Ben jij je bewust van het effect van jouw levensstijl, patronen en voeding op jouw energieniveau?

Read More