Back to All Events

E-course: Gelukkig, Fit en Sterk Mama


E-course: Gelukkig, Fit en Sterk Mama

Herken jij dit?

 • Wil je graag gezonder eten, meer bewegen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

 • Heb je meerdere diëten gevolgd, maar lukt het niet om blijvend resultaat te houden?

 • Heb je het gevoel dat je gezond eet en leeft, maar blijft het resultaat uit?

 • Gevoel dat je alle ballen hoog moet houden, maar er weinig tijd over blijft voor jou?

 • Slapeloze nachten? Weinig energie om gezond te eten en leven?

 • Vind je het moeilijk om (zonder schuldgevoel) te kiezen voor jezelf?

Als moeder weet ik als geen ander hoe jij je voelt. (Ik heb het zelfs 3 jaar alleen moeten doen). Slapeloze nachten, hormonen en een klein mensje, die volledig van jou afhankelijk is, maken het verleidelijk om ’s avonds met chocola en Netflix op de bank te ploffen. Het is lastig tijd en energie te vinden om gezonder te gaan eten en bewegen. Bovendien, waar en hoe begin je?

Als vitaliteitscoach en sportinstructrice heb ik meerdere moeders geholpen met een sterk & stabiel fundament. Het is mijn passie en missie ook jou hierbij te helpen! Met mijn online programma Gelukkig, Fit en Sterk Mama, help ik jou met het bereiken van jouw doel, zodat je weer met liefde en zelfvertrouwen naar jezelf kan kijken. Met mijn programma leer je bewust te worden van voeding, zonder jezelf te verliezen. Er blijft ruimte voor lekkers, zonder schuldgevoel.

Wat andere moeders zeggen over het programma: Gelukkig, fit en sterk Mama.

 • Maria - viel -18 kg af in zes maanden.  “Koken: ik kook nu vaker en vind het leuk om te doen. Keuzes: dat is heel goed bij mij blijven hangen. En dat gaat mij in de toekomst helpen om mijn ideale gewicht te behouden.”

 • Els - “Door jouw energieke lessen kan ik altijd meer dan ik van tevoren had gedacht!”

 • Maryam - “Sarah bezit de ware kunst van drillen met een glimlach. Door Sarah’s positieve vibe word ik keer op keer enorm uitgedaagd. Haar energie werkt aanstekelijk en blijkbaar verslavend, want ik blijf keer op keer bij haar lessen terugkomen.

 • Anna - “ Zes maanden later. Wat een verschil (-10kg). Thx voor je spontaniteit .Thx voor je aandacht in jouw lessen. Thx voor je hulp, geduld en tijd, dat is veel meer dan €50 waard.”

Wat gaan we doen?

Samen werken we aan een gezonde balans. We gaan direct aan de slag met jouw doel naar een gezonde en duurzame leefstijl. Van mij krijg je advies, zodat je je voeding kunt aanpassen en je jezelf een gezondere levensstijl aanleert. Daarnaast krijg je toegang tot de online community met andere moeders, zodat jullie elkaar kunnen steunen. Steun is namelijk één van de succesfactoren voor het veranderen van je gewoontes. Elke week krijg je van mij opdrachten en leer ik jou via video en presentaties meer over het veranderen van jouw gewoonten. Stap voor stap gaan we aan de slag met het behalen van jouw doel, voeding (koolhydraten, eiwitten, vetten en kcal); een gezonde balans (dus ook ruimte voor chocola, chips en wijn); etiketten lezen, beweging, energieniveau, slaap & ontspanning.

Je kunt altijd bij mij terecht met jouw vragen. Samen werken we aan een gelukkig, fit en sterk lichaam en geest, waardoor jij de moeder kan zijn, die je altijd al hebt willen zijn. 

Hoe gaan we dat doen?

De training is te volgen via Instagram. Een jaar lang heb je toegang tot de lessen. Je kunt de lessen volgen op een tijdstip dat het jou uitkomt. Gewoon thuis: geen oppas nodig! Wil je de lessen terugkijken? Dat kan! Een jaar lang houd je toegang tot de opdrachten, het lesmateriaal en de tips.

Bonus: De eerste 10 moeders, die zich aanmelden krijgen online coachingssessies (1 op 1) extra!.

Programma

Week 1: Jouw persoonlijk plan! We gaan direct aan de slag met jouw doel! Jouw persoonlijk plan! Via de app voer je je gegevens in, zodat je de resultaten tijdens de cursus kan bijhouden. Je leert wat je mag en kan eten en welke verhoudingen (koolhydraten, eiwitten en vetten) het beste werkt.

Week 2: Etiketten: waar begin je? Kennis over etiketten lezen, voedingswaarden en calorieën.  

Week 3-4-5: Macro’s. Je leert alles over koolhydraten, vetten en eiwitten, zodat je weet wat je beter wel en niet kunt eten. We gaan ook in op het belang van water.

Wk 6: Bewegen: voeding is nummer 1, maar om gezond, fit en sterk te zijn is beweging van belang. Je krijgt van mij trainingen, die je thuis kan uitvoeren (als je kind slaapt).

wk 7: Rust, Reinheid, Regelmaat - het veranderen van (ongezonde) gewoontes. Je leert hoe je zonder schuldgevoel voor jezelf kunt kiezen, vanuit liefde en gunnen.

wk 8: Slaap - een essentiële factor voor een gelukkig, fit en sterk lichaam en geest. Tenslotte gaan we aan de slag met jouw fundament: sterk en stabiel, waarop je na het volgen van deze training op kan bouwen.

Het resultaat

 • Na deze 8 weken heb je de basis gelegd voor een gezonde leefstijl.

 • Heb je geleerd om voor jezelf te kiezen, vanuit liefde voor jezelf.

 • Weet je meer over jouw patronen en hoe je deze kan veranderen.

 • Heb je jouw plan ontwikkelt voor een gezonde balans, waar tevens ruimte is voor wijn, brood, chips en chocola

 • Heb je een krachtige mindset gecreëerd, van waaruit je met liefde en zelfvertrouwen naar jezelf kan kijken.

Korting op de e-course!

Gezien het de eerste keer is dat ik deze training en coaching op deze manier aanbied, kun je tevens profiteren van een eenmalige korting. Voor 89,- (i.p.v. €299,-) voor 8 weken kun je nu meedoen! Dat is nog geen €1,60 per dag. De training start op 17 juni aanstaande.

Mocht je vragen hebben over deze cursus, stuur me gerust een mail info@gelukzaaiers.nl of bel via 06-33662158. Met alle liefde geef ik je meer uitleg!

Let’s make it work!

Met alle liefde!

Sarah