Zes maanden later. Wat een verschil.” (-18 kg). “Het was soms frustrerend, soms leuk. Maar zelf afvallen moet leuk blijven dus dan hoort lekker eten daar ook af en toe bij anders zoals Sarah zegt ‘dan hou je het niet langer vol’.
— coaching

Leuke workshop met een fijne afwisseling van theorie en zelf “dingen” doen. Daarnaast een hoop praktische en bruikbare tips meegekregen. Ik heb het er ook over gehad met mijn vrouw, we gaan het geluksboekje zeker proberen met onze dochters. Een mooi momentje van rust voor het slapen gaan.
— Training: jouw energieniveau de baas
Ik hoor je soms nog steeds praten. Wat ik nooit meer zal vergeten:
- Je tankt bij Shell en je stopt troep in je mond.
- Koken: ik kook nu vaker en vind het leuk om te doen.
- Keuzes: dat is heel goed bij mij blijven hangen. En dat gaat mij in de toekomst helpen om mijn ideale gewicht te behouden.
— Online coaching
Geeft goed ruimte om dingen in te brengen, maar stuurt het goed zodat er niet oeverloos wordt doorgegaan. Zeer energiek en gepassioneerd!
— Training: jouw energieniveau de baas
Door deze workshop zie ik in dat je als mens in je dagelijkse leven patronen ontwikkelt, hiervoor stond ik daar nooit bij stil.
— Workshop: de Alliantie Amsterdam


Door de training weet ik nu meer over gezonder voeding, dat het belangrijkste is wat bij mij als persoon past. Ik had er door de media een heel ander beeld bij.
— Workshop: De Alliantie Gooi & Vecht