Gelukkige werknemers

 

Gelukkige werknemers zijn productiever, halen betere resultaten en zijn minder snel ziek. Als je je gelukkig voelt, kun je beter omgaan met hoge druk en veranderingen in de (werk)omgeving. 

Maar wat als de balans zoek is? Het ontbreken van geluk kan zich uiten in gevoelens van depressie, stress, ontevredenheid, oververmoeidheid of burn-outs. Het kan een behoorlijke zoektocht zijn geluk te (her)vinden. 

Gelukzaaiers creëert vitaliteitsprogramma's met handvatten voor een gezonde leefstijl en het doorbreken van patronen en gewoontes. De aanpak is integraal en interactief: door middel van workshops, workouts, lezingen, analyses en coaching worden persoonlijke doelen aangepakt. 

Naast persoonlijke doelen wordt gekeken op welke manier de werkomgeving kan worden aangepast, opdat dit een stimulerende en inspirerende omgeving wordt om de dag gezond door te komen. Benieuwd naar onze vitaliteitsprogramma's? 

Sports World7387.jpg

 

“Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful.”

Herman Cain