jouw GELUK

Gelukkig zijn kun je leren

Heb jij het gevoel dat je meer uit het leven kunt halen? Ben jij klaar voor de volgende stap? Te onderzoeken wie jij bent en wat jou echt gelukkig maakt?

Vaak leven we een leven, waarvan we intuïtief weten, dat het niet het leven is dat matcht bij wie we zijn. Beperkende gedachten en patronen kunnen ons weerhouden de stap te zetten naar het leven waar we zo van dromen. Het is mijn passie jou daarbij te helpen. Of het nu gaat om de shift te maken naar werk, dat past bij wie jij bent. Het creëren van gezonde en stabiele relaties. Of te werken aan een gezond, fit en sterk lichaam en geest.

Samen werken we aan de basis en creëren we een stabiel, sterk en stevig fundament, waar jij je leven lang op terug kan vallen en van waaruit je kan blijven groeien en bloeien.

Jij bepaalt het doel, de coaching en het tempo, zonder oordeel, uit liefde voor jezelf. 

 
 
GELUKSZAAIERS-individueel.png
Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.
— Dalai Lama

Sterk en gelukkig

GELUKZAAIERS-stippen-klein2.png

1 op 1 coaching

enkele sessies

jouw Geluk zaaien

Soms moet je stoppen met dromen en doen. Door middel van coaching help ik jou jouw droomleven te creëren. We rekenen af met twijfel, angst en onzekerheid. Samen bouwen we aan een stevig fundament, passend bij wie jij bent en waarvoor jij staat.

intake is gratis en vrijblijvend

We maken contact. Voelt het goed, dan bespreken we jouw doel en maken we een plan: passend bij jouw wensen. Vaak zijn 3-6 sessies voldoende, maar soms kan 1 sessie al helpen.

Kosten € 75 per 45 minute
Face to Face of via skype

Groepscoaching: gelukkig zijn kun je leren

2 dagdelen

Jouw werkgeluk zaaien

Met de groepscoaching gaan we aan de slag met het thema (werk)geluk. De energie in een groepscoaching werkt aanstekelijk en zet direct aan tot actie. We vormen een platform en community, waardoor je elkaar versterkt, inspireert en motiveert. Een bijkomend voordeel is dat de kosten laag kunnen blijven.

Tijd

2 dagdelen (2,5 uur per keer) op locatie. Van tevoren maken we kennis via de telefoon, zodat ik alvast kan horen wat jouw wensen, knelpunten en vragen zijn.

Kosten € 150,- p.p.

 
GELUKZAAIERS-takje-klein3.png
GELUKZAAIERS-takje-klein3b.png
 

online coaching

GELUKZAAIERS-stippen-klein2.png
 

webinars

Start 2019

Op dit moment worden de module trainingen omgezet in webinars.

Jouw energieniveau de Baas

De eerste webinar, Jouw Energieniveau de Baas wordt binnenkort opnieuw gelanceerd.

Wil jij de eerste zijn, die weet wanneer we gaan starten? Schrijf je dan meteen in voor de nieuwsbrief!